Bestelling & Artikelen

Diamantpakketten zijn pakketten die alle hulpmiddelen bevatten die je nodig hebt om een volledig diamantborduurwerk te maken:

- Gekleurde diamanten (met een kleine extra hoeveelheid in geval van verlies)

- Een diamantstift om je diamanten te bevestigen

- Een canvas dat overeenkomt met het patroon dat je hebt besteld

- Genoeg hars

- Een of meer diamantopbergbakjes.

Elk schilderdoek met diamanten wordt geleverd met een specifiek aantal diamantpakketjes. Elk pakketje wordt specifiek geassocieerd met slechts één canvas. Voordat je een verzoek indient, moet je weten dat de hoeveelheid diamanten niet is gebaseerd op het aantal pakjes, omdat we pakketten diamanten in verschillende maten aanbieden, afhankelijk van de grootte van het canvas. Bovendien is een extra voorraad diamanten inbegrepen in geval van verlies van jouw kant of fouten tijdens het maken van het canvas. Hoewel we bestellingen zorgvuldig voorbereiden, kunnen onze inpakkers in zeer zeldzame gevallen een fout maken. Als je iets mist, neem dan contact met ons op via onze contactpagina onderaan de pagina. Vermeld in je e-mail de naam van je bestelling en een foto van de legenda van het betreffende canvas. We sturen je dan extra materiaal toe.

We raden je aan om ons e-book aan te schaffen samen met je eerste diamanten schilderdoek. Dit e-book, dat verkrijgbaar is in het gedeelte "Accessoires", zal u stap voor stap begeleiden bij het maken van deze fantastische kunst en geeft u waardevol advies. We hebben ook een online gebruikershandleiding bij elk artikel in onze winkel geleverd om u te helpen bij uw eerste diamanten borduurprojecten. Daarnaast kunt u onze sectie "Veelgestelde vragen" raadplegen voor meer informatie.

Verzending & retourneren

Zodra je aankoop is gedaan, sturen we een e-mail om je bestelling te bevestigen en bereiden we deze zo snel mogelijk voor.

Zodra je bestelling is verzonden, ontvang je een e-mail met een trackingnummer om je bestelling te volgen. Vergeet niet je spamfolder te controleren als je de e-mail niet in je inbox vindt.

Als je pakket niet wordt weergegeven in de tracking of niet beschikbaar is, betekent dit gewoon dat het nog niet is gevolgd door het logistieke systeem van de vervoerder.

Je kunt je pakket ook volgen via onderstaande links, afhankelijk van de toegewezen vervoerder: Ordertracker

Het is normaal dat je pakket de eerste dagen na verzending niet wordt getraceerd: omdat je bestelling door verschillende landen reist, wordt de tracering pas effectief als het in de Verenigde Staten is aangekomen. Raadpleeg onze levertijden voor meer informatie.

Je kunt je bestelling alleen volgen bij de vervoerder die eraan is toegewezen.

We doen er alles aan om bestelde borduurdoeken en accessoires zo snel mogelijk te leveren. De levertijd is 5 tot 15 dagen, afhankelijk van de producten en de beschikbare voorraad. De gemiddelde levertijd is ongeveer 7 dagen voor Nederland.

Helaas kan het voorkomen dat leveringen langer duren dan verwacht (tot maximaal 25 dagen), daarom bieden wij bij voorbaat onze excuses aan voor deze wachttijd. Daarom kunnen er vertragingen optreden door ons team, bijvoorbeeld tijdens de eindejaarsvakantie vanwege het grote aantal verzonden bestellingen.

Als dit het geval is, stuur ons dan een e-mail via ons contactformulier onderaan deze pagina en beschrijf je probleem: wij geven je dan een adres waarnaar je het pakket moet terugsturen.

  • Eenvoudig en gemakkelijk binnen 14 dagen na ontvangst
  • Retourzending op jouw kosten
  • Zie de voorwaarden en procedure in ons Retour- & Restitutiebeleid

Houd er rekening mee dat als het Diamond Painting canvas is begonnen, het niet mogelijk is om een terugbetaling te krijgen. Deze beslissing is genomen vanwege de specifieke aard van dit type artistieke activiteit.

Partnerschap

We bieden inderdaad affiliate programma's aan voor liefhebbers van Diamond Painting. Om een gepersonaliseerde promotiecode te verkrijgen, kun je contact met ons opnemen via e-mail. Ons team bespreekt deze mogelijkheid graag met je en geeft je alle nodige informatie.

Vanwege de groeiende vraag bieden we alleen gratis monsters en artikelen aan populaire, community-based influencers in de hobby- of diamondpaintingwereld. Neem contact met ons op via ons contactformulier om te zien of je in aanmerking komt.

Contact us